Arbeidslamper fra Tyri Lights.


arbeidslys_arbeidslamper_led_tyri_nettbutikkLitt om hvorfor Tyri sine LED arbeidslamper er et godt valg, og funksjonen til ulike lysbilder.

Jøssund Maskinstasjon har vi brukt Tyri siden 2011, og de første lampene vi kjøpte leverer feilfritt den dag i dag. Vi har Tyri montert på planeringsutsyr, slamvogn, Weidemann, på spiralkabel som flyttbar arbeidslampe, Huddig, gravemaskiner og traktor. Våre store halleluja-historier er lampa som vi fant igjen etter et år i fjæra som kunne klikkes på plass igjen og alt i orden, eller den som ble trøska ned med planeringsskjær 2 ganger, men som også var heilt uskada.

Først, et par myter om LED.

«LED er ubrukelig til brøyting». Dette stemmer ikke med vår erfaring. Vår brøytetraktor ble aldri parkert i oppvarma garasje. Tyrilampene har store og dype kjøleribber for og slippe ut varme, og vi her på Fosen opplevde ikke at lampene isa ned. LED slipper ut varme og at denne blir ledet fort og bra vekk øker levetida på ytelsen til lampa. På Tyri snakker vi ikke om noe redusert ytelese over tid. Dess større ytelse på lampe, dess mer varme blir generert.

«LED leverer så hvitt lys at man mister dybdesyn ved brøyting og planering». Dette VAR iallefall sant. Man velger ofte å beholde de gamle lampene på maskina i tillegg til nye for og få en mer gul fargeinnblanding. MEN NÅ leverer Tyri arbeidslamper med varmhvitt lys. Dermed kan Stig her planere døgnet rundt med sitt nye planeringsskjær og få like perfekt resultat dag som natt!

«LED bruker nesten ikke ikke strøm.»  Ja og nei. LED drar vesentlig mindre strøm enn Xenon og Halogen, men dess større lamper, dess mer strøm drar de.

john_deere_traktor_arbeidslys_LED
BILDE: R-Tek maskinbelysning

Hvorfor velge LED fra TYRI ?

Unngå forstyrrelser på Radio eller DAB. Ved svært svakt DAB-signal KAN det forekomme, samt på de minste VL-lampene dersom de er montert nær mottakeren din.

Lampene er konstruert for montering på arbeidsmaskiner. Lampene gjennomgår tøffe tester med krefter på opptil 50G.

Motstand mot saltvann. Fungerer også hos deg som jobber i svært korrosive miljø.

Lampene er støv -og vanntette. Altså IP69K-sertifiserte. Tåler høgtrykksspyling fra 10 cm med 80 graders vann.

Lampene er selvsagt E-merka.

Teoretisk og faktisk ytelse i Lumen er to forskjellige ting. Tyri oppgir faktisk målt effekt i Lumen. Da får du det du forventer og betaler for.

Lampene tilpasser seg spenninga på det elektriske anlegget ditt, og du unngår flakkende lys. Lampehuset er i aluminium og har svært effektive kjøleribber. Lampa har også en sensor som registerer om lampa blir for varm, og vil da automatisk senke spenninga. Dette forlenger levetida på lampa.

Du vil ikke ødelegge lampa om du bytter om på + og – under montering.

Forventa levetid er mellom 20 000-30 000 timer. Garantitida mot produksjonsfeil er 4 år. Da fabrikken er i Sverige vil du få rask og god oppfølging. Vi opplever den norske importøren som svært seriøs og serviceinnstilt.

Leveres med Deutsch-koblinger. Enkelt å få ei god og varig kobling.

Stort utvalg av tilbehør, som festebraketter, splittere, magnetfot og ikke minst den fantastiske spiralkabelen som gir deg et supert mobilt arbeidslys så lenge du har en sigarettenner i nærheten.

LINSER OG VALG AV LAMPE

Tyri leverer den enkelte lampa med ulike linser. Disse linsene er igjen tilpassa hvordan du tenker og montere lampa. Vi snakker egentlig ikke om å selge ei lampe, men et lysbilde. Hvilken funksjon skal dine lamper ha? Trenger du et all round-lysbilde, eller har du spesialiserte funksjoner du trenger lys til? Om du sender oss hvilken maskin og hvilke preferanser du har for funksjon får du ikke bare et pristilbud tilbake, men også forslag til lysbilde.

Under følger litt om de ulike linsene:

Godkjent ryggelys LED

Symetrisk Linse

Asymetrisk Linse

Smal symmetrisk linse

Diffus linse. Stor spredning

 


Plassering av arbeidslys montering

KILDE: Alle bilder og fakta: R-tek Maskinbelysning AS