Gå til innholdet

Kjøpsinfo

Betaling:

Har du fakturaspørsmål relatert til vår leveranse så kontakt oss! post@arbeidsfolk.no eller 95977539.  Er det spørsmål rundt selve betalingen så kontakt Klarna eller DIBS.

Du kan velge mellom følgande betalingsløysingar hos Arbeidsfolk.no AS

KLARNA CHECKOUT:
Her kan du velge å betale med faktura eller kort. Du får muligheten til å velge kortbetaling underveis i betalingen. Klarna verifiserer alle sine samarbeidspartnerar, og sikrar deg dermed at du handler med ein seriøs aktør. Ved å handle på faktura får du muligheten til å motta varen og vurdere om du vil behalde denne før du betaler. Med Klarna har du alltid minimum 14 dager på deg til å betale fakturaen. Du kan velge mellom å betale alt på èn gang eller dele opp betalinga over tid. Dersom ingen spesifikk betalingsmåte er valgt vil standard valg være Klarna Faktura, MEN du kan enkelt endre til kortbetaling om du heller ønsker dette. Fyll inn kontaktopplysningar. Du endrar betalingsmåte til kort underveis.
Om du ønsker delbetaling eller å utsette betalinga vil du få tilbud om dette i løpet av kjøpsprosessen.

Kortbetaling via nettbank
DIBS:
Betaling med kort blir behandlet av DIBS Payment Services, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. Med DIBS har man de samme garantier og den samme trygghet som i den den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljene er kryptert. DIBS er Skandinavias største leverandør av online betalingsløsninger. Selskapet er sertifisert av banker og kortinnløsere til å håndtere betalingstransaksjoner på høyeste sikkerhetsnivå – kjøpers og selgers garanti for at betalinger er i sikre hender.

BEDRIFTSAVTALE:
Bedrifter kan opprette bedriftskonto hos oss. Våre faste kunder blir tilbudt fast rabatt på heile sortimentet vårt. Ta kontakt med kjersti@arbeidsfolk.no, for å opprette ein slik avtale.

Fraktopplysningar:
Retur:
Kunde betaler retur ved bytting/retur.

Dersom Arbeidsfolk.no har sendt feil vare/ved godkjent reklamasjon betaler sjølvsagt vi frakt.. For uavhenta pakkar vil kunde bli belasta heile fraktkostnad. Vi betaler ny frakt ved bytting. VIKTIG: ta vare på sporingsnummer når du returnerer pakke!Ved netthandel har du 14 dagers åpent kjøp frå du fysisk mottar vare.

Ved retur skal vare være i orginal stand. Ubrukt og med alle lappar/merking intakt på vare.

RETURADRESSE:
Arbeidsfolk.no AS
Rønningan
Jøssundveien 311
7167 Vallersund

Her er returskjemaet ditt

Prisliste:
Postens servicepakke og MyPack: 99,-
Bedriftspakke: 180,-

Leveringstid:
Snickers Workwear: Sender direkte til deg frå Sverige. Levarast med MyPack (PostNord). Leveringstid 3-5 dg
Carhartt Workwear: Har lager i Oslo, men dette er ikkje komplett. Det som manglar i Oslo blir bestilt inn fortløpande frå Europalager i Nederland. Desverre manglar vi tilgang til lagerstatus og må oppdatere deg manuelt dersom ting må bestillast inn. Ventetid varierer då frå 10 dagar til 4 veker.

Dekningsområde:
Norge. Svalbard har fått økt porto, Arbeidsfolk.no har dersverre ikkje mulighet til å ta denne kostnaden

Utleveringsmåte:

  • Småpakker får du i postkassa di såfremt plass.
  • Du får hentelapp og/eller SMS når pakka kjem til ditt næraste utleveringskontor.
  • Carhartt Workwear kan du hente ut i Drammensveien 68 i Oslo.  Porto blir då fjerna.

Ansvar:

  • Ved skade eller bortkomst av pakke så kontakt oss! Du vil sjølvsagt få tilsendt ny vare, men vi krever dokumentasjon på skade. Fyll ut Postens skademeldingsskjema! Skadd vare må returnerast.
  • Garanti : Kunde skal ha den garanti som er utstedt for det enkelte produkt. Feil bruk/montering vil medføre at garanti fell bort. For eventuell reklamasjon skal Arbeidsfolk.no kontaktast snarast.

Sporing:

  • Du vil få tilsendt sporingsnummer pr sms. Bur du i Bjugn/Ørland så ordnar vi ei overlevering til deg. Frakt blir då fjerna. Carhartt kan du hente i Drammensveien i Oslo.

Salgsbetingelsar:

Miljø:

  • Vi bryr oss! Vi legg stor vekt på gjenbruk, kildesortering og et lavt papirforbruk.
Spørsmål? Kontakt post@arbeidsfolk.no
Velkommen som kunde!