Lag en logo som representerer deg

La logoen din vise hvem du er!

Noen jobber

Murer på Bømlo

Aborist med sans for eik.

Murar frå Bømlo

Gunvald Mosby

Arbeidsklær ferdig levert med logo?

Velg fritt mellom flere ulike merker for å lage en kolleksjon som passer deg og ditt firma.

Arbeidsfolk.no kan levere dine arbeidsklær med logo. Vi leverer arbeidsklær med ferdig påført logo av varig kvalitet. Vi ordner også slitesterk folie og klistremerker for merking av maskiner og utstyr. Logo skal være fin i plaggets levetid.  Når du utarbeider logo: Ensfargede logoer/med få farger eller logoer uten fargeblanding (graderte farger) er mindre kostbare enn mer detaljerte logoer. Husk også at få farger gir større mulighet til å trykke på flere underlag med godt resultat.

Noen tips

Når du utarbeider logo: Ensfargede logoer/med få farger eller logoer uten fargeblanding (graderte farger) er mindre kostbare enn mer detaljerte logoer. Husk også at få farger gir større mulighet til å trykke på flere underlag med godt resultat.

Er logo og arbeidsklær noe å bry seg om egentlig?

Ja! Slitestyrke er økonomi og ressursbruk, funksjon handler om produksjon og HMS,-alt det veit du jo. Men, andre aspekt med en jobbuniform er identitet og at du skiller deg ut og er gjennkjennbar. Vis at du er stolt over firmaet og vis ansatte at du setter pris på dem. Plukk fritt blant flere merker for å sette sammen en kolleksjon som passer deg og dine.

Besøk oss på Instagram @arbeidsfolk.no