Vi er så heldige at R-Tek Maskinbelysning tar turen til Vallersund for og avholde demo av arbeidslys. Vi monterer Tyri på det meste av eige utstyr. Weidemann, traktorar, avrettingsutstyr, gravemaskiner, slamvogna, Huddigen….Mørketida er lang, og med så mange timar på jobb ser vi på rett arbeidslys som ei innvestering i både trygghet og trivsel. R-Tek tar inn Tyri Light til Norge og har i tillegg til å levere kvalitet vist seg og være ein svært god samarbeidspartner. Dei stiller opp for både oss og Arbeidsfolk sine kundar og leverer god service og høg kunnskap. Til vår store glede tar dei seg ein tur heilt frå Trysil til Vallersund for og kurse oss i lys. Dette vil vi gjerne invitere deg med på også! Kom på  demokveld av arbeidslys 11.01.18!
Stad: Jøssundveien 311
Tid: 19.00

 

Tyri LED under snørydding:

Tyri Lights er ein seriøs leverandør og utviklar. Dei endrar til stadigheit produktutvalget sitt ettersom tekninsk utvikling går framover. Lampene kan lagast mindre noe som gir nye muligheter for montering, og ytelse blir bedre samtidig som prisen kan gå ned. Problemet med tap av skuggar i kvitt lys er borte med lamper med både varmhvitt og mint-farga lys.

Tyri ligg ikkje ute i butikken, men kontakt oss gjerne for forslag til lysbilde på di maskin og pristilbud. post@arbeidsfolk.no

tyri arbidslampe

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *